U bent hier: Home  »  De Wedstrijd

De Wedstrijd

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 vormen het zand, het gras, de heuvels en bos en heuveltjes rond Autotron het domein van de internationale toppers in het veldrijden. Als voormalig wereldkampioen en achtvoudig nationaal kampioen is Richard Groenendaal bij de organisatie van de PROLEASE GPB betrokken. Samen met zijn team van ervaren parcoursbouwers gaan zij er alles aan doen om weer een uitdagend parcours voor de veldrijders en veldrijdsters uit te zetten. Dit wordt de generale repetitie voor het EK veldrijden dat ook op hetzelfde parkoers zal worden gehouden!

START

Programma:

Het wedstrijdprogramma van de ProLease Grote Prijs van Brabant Veldrijden:
10.30 uur Nieuwelingen  jongens

11.30 uur Junioren mannen 

13.30 uur Elite vrouwen / Junior Vrouwen / Nieuwelingen meisjes

15.00 uur Elite mannen / Elite-beloften


Van alle categorieën is na elke wedstrijd de huldiging op het podium in de WielerPassie Festivalhal.


Startlijsten:

Elite Mannen
Het WielerPassie Festival

Het WielerPassie Festival op zaterdag en zondag 28 en 29 oktober start om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De festivalhal is ingericht als een “Village Depart” met diverse stands die een relatie hebben met fietsen/wielrennen/veldrijden/mountainbiken. Ook meerdere wielerploegen zullen hun wagenpark, fietsen en materialen presenteren.

Tijdens WielerPassie is er voor elke fietsliefhebber wat wils. Naast de internationale veldrit Prolease Grote Prijs van Brabant is er een ruime beursvloer met grote fietsmerken, de Team LottoNL-Jumbo fandag, de WielerPassie Fanride, een wielercafé, het NK wielerquiz en nog heel, heel veel meer. Iedere wielerliefhebber, van jong tot oud kan het hele weekend zijn hart ophalen.

Voor meer informatie en tickets ga je snel naar: www.wielerpassie.nl


TEAM LottoNL-JUMBO-voorkant


 

 

Naar boven
Copyright Grote Prijs van Brabant 2017   |  Disclaimer
Design & development by: Wallbrink Crossmedia