U bent hier: Home  »  Sponsoring

Sponsormogelijkheden op maat

Ook in 2017 zal de Internationale veldrit “PROLEASE Grote prijs van Brabant” (GPB) weer worden verreden. Net als in 2016 zal GPB in samenwerking zijn met het WielerPassie Festival, het festival voor de wielersport dat op 28 en 29 oktober zal plaatsvinden in het Autotron van Rosmalen met als sportief hoogtepunt de PROLEASE Grote Prijs van Brabant op zaterdag 28 oktober 2017.


Libéma Profcycling heeft voor ogen om dit Wielerevent op een zelfde hoge uitstraling niveau te krijgen als Indoor Brabant en RICOH open Tennis Tournooi.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorpakket worden bij de PROLEASE Grote Prijs van Brabant op maat bediend. De mogelijkheden zijn divers en variërend van speciale sponsorpakketten tot VIP-tafel en nog veel meer. Ook VIP-arrangementen van minder dan acht personen zijn mogelijk!

sponsorfolder-gpb-2017

Ook combinaties met een expo-stand op het tweedaagse event WielerPassie behoort tot de mogelijkheden, met tal van andere extraatjes.

De organisatie hanteert verschillende sponsorvormen met variabele en toegankelijke tarieven. Ook voor ‘kleinere’ bedrijven zijn er passende sponsormogelijkheden om hun bedrijf te profileren en te etaleren. Ook het netwerken tussen de sponsoren onderling is een speerpunt van onze sponsorpakketten.

Ruime media-aandacht: zowel regionaal als landelijk

Ruime media-aandacht is verzekerd. Zowel gedrukt als digitaal. Het Brabants Dagblad en regionale weekbladen alsmede Omroep Brabant TV zullen publiciteit rond de “PROLEASE Grote prijs van Brabant” en WielerPassie verzorgen, ook vakbladen voor de fietsbranche en wielertijdschriften zullen hierover publiceren.

Europees kampioenschap 2018 wordt georganiseerd door Stichting Grote Prijs van Brabant

De Stichting Grote Prijs van Brabant gaat in 2018 het Europese Kampioenschap Veldrijden organiseren op het zelfde parcours van het Autotron in Rosmalen. De editie 2017 op 28 oktober a.s. zal dus een generale repetitie gaan worden voor het EK van 2018 en dat betekent dat er extra veel nationale en internationale toppers dit jaar aan de start zullen verschijnen. Het spreekt voor zich dat het EK veldrijden in 2018 naast veel publieksaandacht ook zeer grote media-aandacht zal krijgen op TV, radio, internet en gedrukte media.

Aan de aankondiging van de organisatie van het EK veldrijden 2018 werd ruim aandacht besteed door diverse nationale en intenationale media:

BD-001WielerupdateTelegraafWielerflits TeletekstSporzaSportnieuwsOBNUNOSNieuwsblad-beGVAMorgenCycling-onlineBDBN-De Stem

sponsorfolder-gpb-2017

Lift ook mee! 

Als bedrijf kunt u ook meeliften en participeren. Daarvoor biedt de Stichting GPB diverse sponsormogelijkheden. Hiervoor zijn pakketten op maat beschikbaar waar rekening wordt gehouden met uw sponsor- en netwerkwensen. In presentatie en promotie is zeer veel mogelijk, niet alleen voor 2017 maar ook voor komende edities zoals het EK van 2018.

Wilt u als bedrijf ook meeliften op en participeren in de Grote prijs van Brabant en het event WielerPassie, dan informeren wij u graag hierover en/of bespreken wij uw specifieke sponsorwensen in een kort en helder persoonlijk gesprek.Stuur hiervoor een e-mail naar:
Mieke Geeraedts; m.geeraedts@home.nl 06-53738910
Piet van Katwijk piet@euroclinic.nl 06-52553024

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Sponsorformulier
Naar boven
Copyright Grote Prijs van Brabant 2017   |  Disclaimer
Design & development by: Wallbrink Crossmedia