0 Alle Sponsormogelijkheden - Grote Prijs van Brabant
U bent hier: Home  »  Europees kampioenschap veldrij

Sponsormogelijkheden op maat tijdens het EK veldrijden in 2018

Europees kampioenschap veldrijden/cyclocross 2018 wordt georganiseerd door de Stichting Grote Prijs van Brabant

De Stichting Grote Prijs van Brabant gaat het EK veldrijden/cyclocross op 3 en 4 november 2018. 2018 het Europese Kampioenschap Veldrijden organiseren op het parcours van het Autotron in Rosmalen. 


De editie 2017 op 28 oktober a.s. was dus een generale repetitie voor het EK van 2018 en dat betekent dat alle nationale en internationale Europese toppers aan de start zullen verschijnen. Het spreekt voor zich dat het EK veldrijden in 2018 naast veel publieksaandacht ook zeer grote Europese media-aandacht zal krijgen op TV, radio, internet en gedrukte media.
Hieronder een impressie van de editie van 2017: 

 

UEC-logo


Libéma Profcycling heeft voor ogen om dit Wielerevent op een zelfde hoge uitstraling niveau te krijgen als Indoor Brabant en RICOH open Tennis Tournooi.
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorpakket worden bij het EK veldrijden/cuclocross op maat bediend. De mogelijkheden zijn divers en variërend van speciale sponsorpakketten tot VIP-tafel en nog veel meer. Ook VIP-arrangementen van minder dan acht personen zijn mogelijk!

 

Ook combinaties met een expo-stand op het tweedaagse event WielerPassie behoort tot de mogelijkheden, met tal van andere extraatjes.
De organisatie hanteert verschillende sponsorvormen met variabele en toegankelijke tarieven. Ook voor ‘kleinere’ bedrijven zijn er passende sponsormogelijkheden om hun bedrijf te profileren en te etaleren. Ook het netwerken tussen de sponsoren onderling is een speerpunt van onze sponsorpakketten.

Ruime media-aandacht: zowel internationaal, landelijk en natuurlijk regionaal 
Ruime media-aandacht is verzekerd. Zowel gedrukt als digitaal. Nationale en internationale pers zullen aanwezig zijn en uitzenden. Maar ook lokaal komt uw bedrijf in de media. Van  Brabants Dagblad tot egionale weekbladen alsmede Omroep Brabant TV zullen publiciteit rond het EK en het WielerPassie Festival verzorgen, ook vakbladen voor de fietsbranche en wielertijdschriften zullen hierover publiceren.

Aan de aankondiging van de organisatie van het EK veldrijden 2018 werd ruim aandacht besteed door diverse nationale en intenationale media:

BD-001WielerupdateTelegraafWielerflits TeletekstSporzaSportnieuwsOBNUNOSNieuwsblad-beGVAMorgenCycling-onlineBDBN-De Stem

 

Lift ook mee! 

Als bedrijf kunt u ook meeliften en participeren. Daarvoor biedt de Stichting GPB diverse sponsormogelijkheden. Hiervoor zijn pakketten op maat beschikbaar waar rekening wordt gehouden met uw sponsor- en netwerkwensen. In presentatie en promotie is zeer veel mogelijk. Profileer uw bedrijf of instelling met veel media aandacht en een grote publieke belangstelling tijdens het EK in 2018.

Wilt u als bedrijf ook meeliften op en participeren in de Grote prijs van Brabant en het event WielerPassie, dan informeren wij u graag hierover en/of bespreken wij uw specifieke sponsorwensen in een kort en helder persoonlijk gesprek.Stuur hiervoor een e-mail naar:
Mieke Geeraedts; m.geeraedts@home.nl 06-53738910
Piet van Katwijk piet@euroclinic.nl 06-52553024

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Sponsorformulier
Naar boven
Copyright Grote Prijs van Brabant 2017 - 2018   |  Disclaimer
Design & development by: Wallbrink Crossmedia