U bent hier: Home  »  Wielerpassie Festival

PROLEASE Grote Prijs van Brabant:
SPORTIEF HOOGTEPUNT VAN WIELERPASSIE FESTIVAL IN AUTOTRON ROSMALEN

WielerPassie-1

Van zaterdag 28 t/m zondag 29 oktober a.s. staat het Autotron in Rosmalen in het teken van de wielersport, waarbij kijken, doen en  beleven  de ingrediënten zijn van een fantastische wielerevenement van twee dagen lang. WielerPassie 2017 is een sprankelend in- en outdoor festival dat bruist van de activiteiten waar je vooral ook zelf aan kan meedoen en beleven.

WIELERPASSIE FESTIVAL
Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober staan de deuren van Autotron op zaterdag 28 én op zondag 29 oktober open voor het grootschalige WielerPassie Festival.

Tijdens WielerPassie is er voor elke fietsliefhebber wat wils. Naast de internationale veldrit Prolease Grote Prijs van Brabant is er een ruime beursvloer met grote fietsmerken, de Team LottoNL-Jumbo fandag, de WielerPassie Fanride, een wielercafé, het NK wielerquiz en nog heel veel meer. Koop je tickets via http://wielerpassie.nl/bezoeker/tickets of fiets mee met renners van Team LottoNL-Jumbo en schrijf je in via www.wielerpassiefanride.nl.

WielerPassie is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor profrenners, wielerliefhebbers en wielerfans. Op zaterdag 28 oktober wordt er gestreden om de PROLEASE Grote Prijs van Brabant, een veldrit met nationale en internationale toppers. En zondag 29 oktober kunnen liefhebbers zelf met hun favoriete professionals van Team LOTTONL-JUMBO de WielerPassie Fanride fietsen.

Kijk voor meer informatie op www.wielerpassie.nl

Impressie van vorige editie

Naar boven
Copyright Grote Prijs van Brabant 2017   |  Disclaimer
Design & development by: Wallbrink Crossmedia